Basics

De 10 basics voor in je kledingkast!

Je kent het vast wel, je kijkt in je kast en denkt: “Ah, had ik dit maar in de kast liggen, want dit had goed gepast bij die ene broek of bij dat ene shirtje.” Wanneer jij de juiste basics in de kast hebt liggen, zal je zien dat dit probleem een stuk minder vaak voorkomt. Want als jij de juiste basics in de kast hebt liggen, heb je altijd om wat te dragen op die ene broek of onder dat ene shirtje.

  1. Zwart jurkje

Wat jij echt in je kast moet hebben liggen is een zwart jurkje. Het beste is om er hier 2 van te hebben. Dit houdt in dat je een mooi zwart zomerjurkje in je kast moet hebben liggen, maar ook voor de winter waar je een panty onder kan doen, met leuke laarsjes. Deze zwartje jurkjes zijn namelijk erg handig voor een leuk feestje, maar ook erg geschikt voor een begrafenis.

2. Spijkerbroek

Een kledingstuk dat echt onmisbaar is in jouw kast is een spijkerbroek en dan het liefst een blauwe spijkerbroek. Met een mooie blauwe spijkerbroek kan je veel verschillende soorten setjes maken, want wat je hier ook op draagt het is niet snel fout. Ook zijn er veel verschillende soorten spijkerbroeken dus de keuze is erg groot. Je kan kiezen voor een stoere boyfriend jeans, spijkerbroek met gaten of gewoon een mooie skinny jeans.

3. Wit shirt

Wat altijd handig is om in de kast te hebben is een wit t-shirt. Dit kan een wit strak shirt zijn, maar natuurlijk een mooi oversized wit shirt. Een wit t-shirt kan eigenlijk overal op. Dit kan op een spijkerbroek die je in de kast hebt liggen, maar ook gewoon op een mooie pantalon of zwarte broek.

4. Witte blouse

Een wit t-shirt kan je niet missen in je kast, maar dit geldt eigenlijk ook voor een witte blouse. Voor de witte blouse geldt eigenlijk hetzelfde als het witte shirt. Je kan ervoor kiezen om een oversized blouse te nemen, maar ook een blouse die mooi aansluit op je lichaam. Een witte blouse kan je eigenlijk ook wel weer overal op dragen.

5. Warme trui

Wat ook in je kast hoort is een mooie lekkere warme trui. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten truien, dat jij er wel één moet kunnen vinden! Een trui is niet alleen handig voor in de winter, maar deze kan je ook in de zomer dragen. Het is namelijk erg handig om een lekkere warme trui mee te nemen in de zomer, zodat je het ’s avonds niet koud krijgt.

6. Witte sneakers

We hebben het nu alleen nog maar over kleding gehad, maar nog helemaal niet over schoenen. Schoenen zijn natuurlijk net zo belangrijk als je kleding en dan is het wel fijn als je schoenen bij meerdere setjes passen. Een paar witte sneakers, kan je dan ook bijna overal onder dragen.

7. Zwarte blazer

Een zwarte blazer is erg handig om te hebben, omdat je deze eigenlijk overal wel overheen kan dragen. Wanneer jij een leuk shirt aan hebt, is het makkelijk om hier snel een zwarte blazer overheen te trekken en het staat ook nog eens netjes! Ook is een zwarte blazer tijdloos en deze kan je dus eigenlijk altijd wel aan.

8. Zwarte skinny jeans

We hebben het gehad over een stoere of mooie skinny spijkerbroek, maar een zwarte skinny jeans mag ook zeker niet missen in je kast. Een zwarte broek past eigenlijk overal bij en elke kleur is mooi op een zwarte broek.

9. Donker lang vest

Een mooi donker lang vest in je kast is ook erg makkelijk. En dan eigenlijk het liefst een zwart donker lang vest. Deze is net als de blazer makkelijk over dingen te dragen en past eigenlijk overal wel bij.

10. Een goede BH

Je hebt vast wel eens een BH aangehad waar je de hele dag aan hebt lopen trekken, omdat het niet lekker zat. Het is daarom goed om in een goede BH te investeren. Deze BH’s zitten vaak het mooist en gaan ook het langst mee. Wanneer jouw BH goed zit, zal je ook een stuk fijner je dag doorkomen en zit je ook een stuk lekkerder in je kleren die jij er overheen draagt. Laat je daarom altijd goed adviseren in een lingeriezaak, zodat jij nooit met de verkeerde BH loopt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *